Terry Grandchester

Site Kapsami hk.

Bu sayfada tweetlediğimi düşünebilirsiniz. Zaten sosyal mecralarda köşe kapmaca oynayanlara tanıdık gelecektir.  Çok açıklamaya gerek yok bence. Galeri (Pasif) bölümünde , bana ait resim/video/müzik paylaşımı yaptım. Tabiki herkese açık değil. Açık olmasını isterim ama gizlilik ilkelerim var malesef. İnternette duran datalarınızdan endişe duymuyor olabilirsiniz ama DUYMALISINIZ. Mezarlık bölümünde ise benim için geçmişte kalan insanlar/şeyler hakkında kısa kısa bilgiler mevcut. Bu sayfayı oluştururken çok düşünmedim.  Benim için öldüğünü bilemeyenlerin hortlamasından sıkıldığım için , böyle bir sayfanın olması gerektiğini düşündüm. Kibirli/Empati Yoksunu/Statü Sevicisi/Yalaka/VATAN HAİNİ/Bencil/Dünyacı/Materyalist/Feminist/vs kategorilerindeki kimselerden hayatım boyu nefret ettim. Ama onlar , ne yazık ki bir arkadaş gibi bir dost gibi hayatıma girip , gerçek yüzleriyle sahne almaya devam ettiler. Bende sahneden indirip gömdüm hepsi bu. Dilediğimin isim soyisim , dilediğimin kısaltmalı ismiyle (Ne yazık ki kendileri direk , bağlantılı kimselerde anahtar ayrıntılardan tanıyabilecekler.) buraya yazacağım. Neyse..

Ara ara , Mahkeme ve Satılacaklar bölümlerinide aktifleştiriyorum. Satılacaklar bölümü malûm. Ama mahkeme bölümü biraz soğuk. Düşeni Allah kurtarsın..

Candy bölümü.. Candy’nin zat-ı ali , kendimi bildim bileli dijital günlüğümün mimarıydı. Zamanla kişileştiğide oldu ama gidenler gidip , kalanlar kaldıktan sonra Candy olarak kalmaya devam etti. Nitekim kimse tasvir edilene benzeyemedi.. Bölüm , sevilenin zihinde resmedildiği bir tuval , en güzel şiirlerde kaleme adının sayıklatıldığı bir tür defter.. Zaman tüneli tasarımına sahiptir. Elbette herkese açık olmamalıdır. Ne var ki birden fazla kimse kendini Candy sanmaktadır (zamanın onlar için ilerlediği gibi benim içinde ilerlediğini unutanlar var).. Mahlasım , bu isimle doğrudan bağlantılıdır.  İlgili çizgi diziyi izleyenler bilir 🙂 Bu arada O Çizgi dizinin tamamını burada paylaşacağım. Çünkü fanlar bu sayfayı ablukaya almış durumda. 50 bölümü Türkçe ve Türkiye’de yayınlanmayan 67 bölümü de dahil olmak üzere , 117 bölümlük seri çok yakında bu linkte.

Yorum yaz on Site Kapsami hk.